Misioni

Misioni ynë është që të sigurojmë një arsimim cilësor dhe të barabartë për çdo pjesëtar të shoqërisë që zgjedh të arsimohet tek ne. Këtë synim duam ta arrijmë përmes një proçesi mësimor që karakterizohet nga:

  • menaxhimi cilësor
  • metodologjia e mësimdhënies sipas nevojës individuale
  • zhvillimi i kompetencave për të nxënë gjatë gjithë jetës

Vlerat

Për të siguruar një arsimim cilësor shkolla jonë është e përkushtuar për të arritur këto vlera:

  • motivim për të mësuar
  • nxitje për të punuar në grup
  • disiplinë dhe përpikmëri

Adresa

Gjimnazi “Janaq Kilica”

Rruga Andon Profka, Fier

+355 34 222 042

Lajme nga Shkolla

te rejat me te fundit

Ja pse shkolla jonë është më e mira për fëmijët tuaj!

home_school_box_1

Mësimdhënia

Mësues të pregatitur dhe të përkushtuar për të ndihmuar nxënësit për arritje të larta.
home_school_box_2

Krijimtari

Proçesi mësimor nxit nxënësin të përdorë kreativitetin e vet për të gjetur rrugë të larmishme në zgjidhjen e një ushtrimi.

Sukses

Ndër vite kemi qenë dhe jemi gjimnazi më i mirë në Fier, me shumë histori suksesi.

ADMINISTRATA

Fereniqi Fuli

drejtore

+355697234644


Ka studiuar Fizikë në Fakultetin e shkencave të natyrës(FSHN). Me shumë vite eksperiencë në drejtimin dhe menaxhimin e institucioneve arsimore.

Dhurata Hajdini

zv/drejtore

+355 xx xxx xxxx


jeteshkrimi

Taulant Toska

zv/drejtor

+355 xx xxx xxxx


jeteshkrimi

Dhurata Hajdini

zv/drejtore

+355 xx xxx xxxx


jeteshkrimi

Rregjistrohuni tani

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message