Organograma

Feriniqi Fuli

drejtore

+355697234644


Ka studiuar Fizikë në Fakultetin e shkencave të natyrës(FSHN). Me shumë vite eksperiencë në drejtimin dhe menaxhimin e institucioneve arsimore

Dhurata Hajdini

zv/drejtore

+355 xx xxx xxxx


R. Kristo

 1. Rudina Papushi
 2. Dhurata Hajdini
 3. Rudina Ferko
 4. Madalena Llazaj
 5. Alketa Lugaj
 6. Merita Feka
 7. Sulmina Backa
 8. Desarta Verija

E. Lisi

 1. Fabiola Ahmeti
 2. Erakla Cura
 3. Fjoralba Shanaj
 4. Marsjola Begaj
 5. Edra Bushaj
 6. Majlinda Falluci
 7. Arjeta Muhaj
 8. Violeta Malaj

F. Çeço

 1. Yllka Sheshi
 2. Liljana Hetemi
 3. Anila Dhima
 4. Mimoza Kokvelaj
 5. Irvana Shanaj
 6. Emirjon Sino
 7. Maksim Tashi
 8. Elidon Demiraj
 9. Marjol Miho

Taulant Toska

zv/drejtor

+355 xx xxx xxxx


Xh. Kajusha

 1. Natasha Çuko
 2. Anila Prifti
 3. Edlira Gjerazi
 4. Nikollaq Gjika
 5. Elona Ngresi

I. Xhafa

 1. Etleva Taraj
 2. Brunilda Shehu
 3. Nikollaq Gjika

M. Dolo

 1. Sokol Ajasllari
 2. Fatmira Dogjani
 3. Enkelejd Grëmi
 4. Alma Shehaj
 5. Irida Bregovina

E. Tanku

 1. Enka Tanku
 2. Olta Levenaj

Dhurata Hajdini

zv/drejtore

+355 xx xxx xxxx


J. Profka

 1. Fadil Duraj
 2. Valbona Ndreko
 3. Parashqevi Nikolla
 4. Merita Moçi
 5. Irma Kane
 6. Arbana Dafa
 7. Marsela Gallo
 8. Teuta Kasaj
 9. Erinda Hazbaj

Personeli Ndihmes

 1. Elona Puka (sekretare)
 2. Irma Vasa (psikologe)
 3. Jezerca Krasniqi (OSSH)
 4. Grupi i sanitareve